Email info@ntadvies.nl - Telefoon 030-6878769

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit bevlogen onderzoekers en adviseurs met uiteenlopende achtergronden. Maak kennis met enkele van onze collega’s.


Najib Tuzani

Najib Tuzani is oprichter van NTA. Hij begon al op jonge leeftijd een carrière bij de politie in Utrecht, waar hij verschillende leidinggevende functies vervulde.

Naast zijn werk bij de politie werd Najib vakbondsbestuurder bij de FNV. In de avonduren rondde hij een theologische opleiding af. In 2010 startte hij naast zijn politiewerk adviesbureau NTA.

Inmiddels is NTA uitgegroeid tot een professionele organisatie met zo’n 20 onderzoekers en adviseurs op het vlak van sociale veiligheid. Najib adviseert lokale en (inter)nationale overheden met name over radicalisering, polarisatie en extremisme.

Neem contact op met Najib

Ineke Roex

Ineke Roex is onderzoeker en teamleider onderzoek. Ze studeerde antropologie en promoveerde in 2013 aan de Universiteit van Amsterdam met een proefschrift over salafisme in Nederland.

Ineke leidt bij NTA alle onderzoeken naar religieus-, links- en rechtsextremisme. Immers, achter iedere vorm van radicalisering schuilen vaak dezelfde mechanismen.

Samen met haar team adviseert Ineke overheden in de juiste aanpak om radicalisering tegen te gaan. Zij is nog altijd verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en treedt in de media regelmatig op als deskundige.

Neem contact op met Ineke

Ibrahim Benkhlifa

Ibrahim Benkhlifa is managing director. Hij stuurt de dagelijkse organisatie aan en is het aanspreekpunt voor (nieuwe) opdrachtgevers.

Ibrahim begon in 2014 bij NTA als trainer en adviseur op het vlak van cultuur, diversiteit en sociale veiligheid.

Hij komt nog altijd graag bij klanten als trainer en adviseur op het gebied van radicalisering, polarisatie en extremisme.

Neem contact op met Ibrahim

Danny Oudsen

Danny is adviseur en ontwikkelt trainingen op het gebied van links-, rechts- en andere vormen van extremisme.

Neem contact op met Danny

Hassan Bouyazdouzen

Hassan Bouyazdouzen is aan NTA verbonden als theoloog en onderzoeker. Hij adviseert overheden binnen en buiten de strafketen over de interpretatie van opvattingen over de islam.

Verder is Hassan onder meer geestelijk verzorger bij Careyn en adviseur bij Bureau Geestelijke Zorg Zuid-Holland. Ook is hij directeur van de Islamic University of Applied Sciences Rotterdam (IUR).

Neem contact op met Hassan

Abdeljalil Bentaieb

Abdeljalil Bentaieb is als arabist verbonden aan NTA. Als beëdigd tolk/vertaler met een Nederlandse en Arabische achtergrond, beheerst hij beide talen als moedertaal.

Om bij het vertalen en tolken tot een juist resultaat te komen, is voor Abdeljalil inlevingsvermogen in beide culturen van groot belang. Volgens hem zal Google Translate het dan ook nooit winnen van een echte tolk.

Neem contact op met Abdeljalil

Erwin Buter

Erwin Buter is zelfstandig communicatieadviseur voor NTA. Hij heeft 20 jaar ervaring in en met de media, als journalist en woordvoerder.

Erwin werkt graag voor instellingen die zich inzetten voor het publieke domein. Omdat hij gelooft dat een sterke publieke sector goed is voor het welzijn van mensen.

Voor NTA is hij het aanspreekpunt voor pers en media.

Stel uw persvraag aan Edwin