Email info@ntadvies.nl - Telefoon 030-6878769

Advies

Wordt er correcte informatie gedeeld in uw organisatie? En hoe valideert u deze? Krijg inzicht via krachtenveldanalyses en stem uw beleid, strategie en operationele ontwikkeling optimaal op elkaar af. Zo gewenst formeert NTA een overleg tussen u en lokale of landelijke partners, voor synergie in structuur en aanpak.

Onderzoek & Duiding

Hoe opereren specifieke individuen en groeperingen? Wat is hun drijfveer? Zijn de beweegredenen wel of niet ideologisch van aard? Onze uitgebreide duidingsrapporten geven u een compleet en genuanceerd beeld bij (strafrechtelijke) onderzoeken of actuele situaties.

Training

Polarisatie, rechts- en linksextremisme, radicalisering. Wat is hiervan de oorsprong? Hoe heeft het zich door de jaren heen ontwikkeld? En hoe gaat u hier als professional mee om in de praktijk? Onze trainingen bieden overheidsprofessionals nieuwe inzichten in en praktische adviezen bij actuele thema’s.

Interventie

Krijgt u in uw instantie of organisatie te maken met complexe praktijksituaties, die het sociale veiligheidsdomein raken? Onze specialisten bieden u graag advies en ondersteuning op locatie.

Meer Informatie
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en meerwaarde van onze dienstverlening voor uw organisatie?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.