Weten dat het anders kan.
Het delen van deze kennis is mijn passie.

Wat doet NTA?

NTA is een training- en adviesbureau wat zich onderscheidt op het gebied van interculturele conflicthantering en vraagstukken over Islam en radicalisering. Naast deze standaarddiensten heeft NTA de expertise en ervaring op het gebied van:

  • Jeugd & straatcultuur
  • Eergerelateerd geweld (eerwraak)
  • Netwerkopbouw

NTA staat voor ‘Nuance door training en advies’.

Waarom NTA?

Door de steeds sneller veranderende maatschappij ontstaan logischerwijs steeds meer conflicten. Dit komt onder andere doordat individualisatie dé trend is en minderheden steeds meer een plek in de samenleving opeisen. Deze conflicten hoeven geen bedreiging te vormen mits ze op waarde worden geschat.

NTA zet een nieuwe visie neer om effectief dillema's het hoofd te kunnen bieden. Dit doet zij door de achterliggende oorzaken en knelpunten van dit soort conflicten te duiden en oplossingen te bieden. NTA kenmerkt zich door praktijk met theorie te verbinden en zodoende een brug te slaan voor de professional. Of het nu gaat om dilemma’s in het onderwijs, handhaving van veiligheid of bedrijfsvoeringvraagstukken, NTA is dé partner in het zoeken naar oplossingen door nuance.